Rólunk

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Engedje meg, hogy rövid levelemmel felkeltsem érdeklõdését cégünk iránt, bízva abban, hogy a jövõben megrendelõink között üdvözölhetjük Önt is.

Cégünk Pécs belvárosában a Rákóczi u. 57-ben foglal helyet, ahol lakossági és céges ügyfeleket egyaránt kiszolgálunk. Mivel kis- és nagykersekedelemmel is foglalkozunk, számos kissebb nagyobb vállalkozást, valamint viszonteladók sokaságát tudhatjuk elégedett ügyfeleink közt. Célunk, hogy minél elégedettebbek legyenek személyre szabott szolgáltatásainkkal, amelyek az IRODATECHNIKA és a SZÁMÍTÁSTECHNIKA teljes területét lefedik, versenyképes árainkkal. Kínálatunkban olyan nagy márkák termékei is megtalálhatók mint pl: EPSON, HP, CANON, SAMSUNG, XEROX, LEXMARK, OKI, BROTHER, KYOCERA, KONICA-MINOLTA, PANASONIC, PHILIPS, GENIUS, VERBATIM.....stb.

Irodatechnika területén a ’90es évek vége óta tevékenykedünk, ahol a gyártói paletta szinte minden gyártójával találkoztunk már. Célunk, hogy költségtakarékos megoldásokat kínáljunk, mivel kimutatások bizonyítják, hogy egy vállalat összkiadásainak 20-25% az irodai nyomtatók, másolók, multifunkciós berendezések teljes üzemeltetési költsége teszi ki. Ma már tendencia, hogy egyre több vállalat kötelezi el magát a költségtakarékos megoldások, valamint a költségfigyelés bevezetése mellett.

Eredeti, utángyártott és saját töltésû kellékanyagok (tintapatronok, lézertonerek, festékszalagok, faxfóliák) forgalmazása GARANCIÁVAL, nyomtatók, perifériák kereskedelme, üzemeltetése, szervízelése, irodai kisgépek, valamint irodai papíráruk, és irodaszerek széles választéka.

Ezen felül vállaljuk még céges papírok, névjegykártyák, meghívók, szóróanyagok, valamint egyéb grafikai munkák kivitelezését, szerkesztését.

A KÖRNYEZETVÉDELEM nagyon fontos számunkra, ezért is található olyan sok újrahasznosított termék a kínálatunkban. Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a környezetet minél kevésbé terhelõ megoldásokról, az irodákban keletkezett veszélyes hulladék (tintapatron, toner, elem, stb...) elszállításáról, illetve szakszerû megsemmisítésérõl, DÍJMENTESEN gondoskodunk.

Tisztelettel: Fritz Péter - ügyvezető

Kosár